معرفی رشته الكترونيك هواپيمايي
دیباچه:
بخش عمدهای از سیستمهای زمینی که سلامت و ایمنی یک پرواز را تضمین میکنند، تجهیزات الکترونیکی هستند. افرادی که با این تجهیزات کار کرده و آنها را تعمیر میکنند باید علاوه بر آشنایی با الکترونیک عمومی، با الکترونیک تخصصی هواپیما نیز آشنا باشند؛
یعنی در سازمان هواپیمایی کشوری نیاز به تلفیقی از یک دوره الکترونیک عمومی با الکترونیک تخصصی است. در ضمن، این دوره آنقدر کوتاه نیست که بتوان به عنوان یک دوره کوتاه مدت، به فارغالتحصیلان کاردانی یا کارشناسی برق آموزش داد. از این رو، دوره تخصصی الکترونیک هواپیمایی در مقطع کاردانی و کارشناسی در وزارت علوم ارائه شده است و فارغالتحصیلان این رشته، با توجه به توان و تخصص خود، در سازمان هواپیمایی کشوری به کار گمارده میشوند.
دروس رشته الکترونیک هواپیمایی، به ویژه در مقطع کارشناسی، شباهت بسیاری به دروس رشته مهندسی برق گرایش مخابرات دارد؛ یعنی حدود 90% دروس این دو رشته مشابه است و 10 یا حداکثر 15 درصد از دروس نیز دروس تخصصی الکترونیک هواپیما مثل دورههای تخصصی ILS، VOR یا دورههای مقررات ناوبری است. به همین دلیل، فارغالتحصیل این رشته به غیر از صنعت هواپیمایی میتواند در صنعت مخابرات نیز مشغول به فعالیت شود.
تواناییهای لازم :
موقعیت شغلی در ایران :
درسهای این رشته در طول تحصیل :
دروس اصلی و تخصصی:
Comments
Post a Comment